Η Εταιρεία

Man using a credit card for online shopping
Market analysis

Εμπειρία. Ειλικρίνεια. Καινοτομία. Αποτελεσματικότητα.

Οι λέξεις που μας χαρακτηρίζουν, εξ’ ολοκλήρου!

Λίγα λόγια για την Avakas Media

Από την ίδρυση της το 2002, έως και σήμερα, η Avakas Media έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη καινοτόμων και επαγγελματικών προϊόντων στον τομέα της προβολής και της αποτελεσματικής διαφήμισης, με χρήση σύγχρονων και εύχρηστων εφαρμογών διαχείρισης περιεχομένου, συστημάτων online αγορών και πληρωμών, εφαρμογών έξυπνων κινητών και εταιρικών εντύπων, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό, μέσα από μια διευρυμένη βάση πελατών, που εκτείνεται σε όλα τα θεμελιώδη τμήματα της αγοράς, εντός και εκτός Ελλάδος.

Επενδύοντας σε καταρτισμένα άτομα γεμάτα ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, όραμα και επαγγελματισμό, δημιούργησε τμήματα από έμπειρους προγραμματιστές, γραφίστες, σύμβουλους επιχειρήσεων, καθώς και άτομα από το χώρο του marketing και της επικοινωνίας, τα οποία καθημερινά συνθέτουν τις γνώσεις τους και συνδυάζουν τις δυνατότητές τους, προσφέροντας το ιδανικό αποτέλεσμα για τις ανάγκες κάθε πελάτη, ξεχωριστά, αποσκοπώντας στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει το Internet και η διαφήμιση γενικότερα, αποτυπώνοντας έτσι, το στίγμα της σύγχρονης και λειτουργικής εταιρικής παρουσίας σε έντυπη, ηλεκτρονική και διαδικτυακή μορφή.

Στις αρχές του 2012, έχοντας ως βάση την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων στον χώρο του διαδικτύου και αναλύοντας συνεχώς τις απαιτήσεις και ανάγκες του πελατειακού της κοινού, η Avakas Media προχώρησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων της, επενδύοντας στις εγκαταστάσεις σύγχρονων, καινοτόμων και state of the art δικτύων, ενσύρματων και ασύρματων (wi-fi), καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που υπήρχε μέχρι τότε στην αγορά, τόσο στην ποιότητα και τεχνική των εγκαταστάσεων αυτού του είδους, όσο και στην παροχή γρήγορου και αξιόπιστου internet.

Για το σκοπό αυτό, στελέχωσε μια νέα θυγατρική εταιρεία, με άτομα καταρτισμένα και συνεχώς εκπαιδευμένα στις σύγχρονες τεχνικές δικτύωσης και παροχής internet, δημιουργώντας το νέο εμπορικό της σήμα: IonianWiFi (http://www.ionianwifi.gr).

Η θυγατρική μας εταιρεία, IonianWiFi, αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο αδειοδοτημένο πάροχο ασύρματου Internet στην Δυτική Ελλάδα, αριθμεί ήδη χιλιάδες πελάτες, εποχικούς και μόνιμους, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού μας, όπου επιλέγοντας την τελευταία λέξη των υλικών δικτύωσης και χρησιμοποιώντας τα με τρόπο μοναδικό και βραβευμένο, κατάφερε να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη δικτύωσης και πρόσβασης στο διαδίκτυο, ξεπερνώντας τα εμπόδια των παραδοσιακών τηλεπικοινωνιακών παρόχων και εταιρειών δικτύωσης.

 

Αναζήτηση > Σχεδίαση > Ανάπτυξη > Παράδοση > Υποστήριξη

Με κύρια χαρακτηριστικά την συνέπεια, την εργατικότητα και το πραγματικό ενδιαφέρον για την βέλτιστη απόδοση κάθε έργου, αναπτύσσουμε με κάθε μας πελάτη σχέσεις ζωής, που διέπονται από εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και σεβασμό, αφού γνώμονας μας είναι να θεωρούμε όσους μας εμπιστεύονται, όχι απλά πελάτες, αλλά συνεργάτες, διαφοροποιώντας ριζικά τη θέση μας από την υπόλοιπη αγορά.

Η Avakas Media, μέσα από μια πολύχρονη και συνεχώς αύξουσα πορεία, κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών, αποκτώντας ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά καθώς το πελατολόγιο επιμηκύνεται, διαρκώς. Με στόχο τη συνεχής βελτίωση σε σχεδιαστικό, προγραμματιστικό, αλλά και συμβουλευτικό επίπεδο, επιτυγχάνεται η συνεχής ενίσχυση της θέσης μας και τα αποτελέσματα πλέον είναι εμφανή.

Έμπειροι και δημιουργικοί γραφίστες με δημιουργικότητα, επαγγελματισμό και σύγχρονες ιδέες, συνεργαζόμενοι άψογα με προγραμματιστές, ως team της Avakas Media, προγραμματιστές Η/Υ, δικτύων και τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρολόγοι και εγκαταστάτες, ως team της θυγατρικής μας IonianWiFi, που διακρίνονται από την άρτια εκπαίδευση σε νέες και καινοτόμες τεχνολογίες, συνθέτουν το puzzle της επιτυχίας. Νέες τεχνολογίες εισάγονται και υλοποιούνται συνεχώς στην προσπάθεια μας να συμβαδίζουμε με την τάση της εποχής ενώ ταυτόχρονα δεν γίνεται καμία απολύτως έκπτωση στην συνέπεια και στην αποτελεσματικότητα.

Κύριος στόχος της Avakas Media είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας, δημιουργώντας ειλικρινείς και μακροχρόνιες συνεργασίες, προσφέροντας τους συνεχώς νέες, καινοτόμες και αποδοτικές υπηρεσίες τεχνολογίας.

Τα στελέχη μας, μέσα από την διαρκής ενημέρωση τους σε σύγχρονες τεχνολογίες και τάσεις της εποχής, συμβουλεύουν και ενημερώνουν συνεχώς όλο το εύρος του πελατολογίου μας, για νέες αποτελεσματικές δυνατότητες και παροχές, με στόχο την εγγύηση και εξασφάλιση της αποδοτικότητας και της διαχρονικότητας.

Με γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με σύγχρονα, καινοτόμα και αποδοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, στην Avakas Media αναπτύσσουμε διαρκώς στοχευμένες συνεργασίες, στρατηγικής σημασίας με παρεμφερείς επιχειρήσεις και ειδήμονες του κλάδου, που εδρεύουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

Μέσα από τις μακροχρόνιες συνεργασίες και την επένδυση που έχουμε πραγματοποιήσει προς τους συνεργάτες μας, είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μαζί μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε.