Εγκαταστάσεις Ενσυρμάτων Δικτύων

Ενσύρματα δίκτυα

computer-networking-servicesΌταν δύο ή περισσότερους υπολογιστές διασυνδέονται μεταξύ τους μέσω κάποιου είδους μέσο για να μοιράζονται τους πόρους, τότε η κατάσταση καλείται δίκτυο υπολογιστών. Ένα ενσύρματο δίκτυο υπολογιστών είναι η διασύνδεση των υπολογιστών για λόγους επικοινωνίας με χρησιμοποίηση καλωδίων.

Η δομή της καλωδιακής εγκατάστασης ενός τοπικού δικτύου και οι προδιαγραφές που αυτή πρέπει να διαθέτει χαρακτηρίζεται ως δομημένη καλωδίωση. Αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τις μελλοντικές φυσικές επεκτάσεις του δικτύου, για τις αναδιατάξεις των δομικών στοιχείων του, καθώς και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του.

Κάθε δομημένη καλωδίωση πρέπει να εξασφαλίζει αξιοπιστία, ασφάλεια, ευελιξία, λειτουργικότητα καθώς επίσης σωστή διαχείριση και έλεγχο. Αυτή η καλωδίωση πρέπει να υποστηρίζει οποιοδήποτε Τηλεφωνικό Κέντρο ανεξαρτήτως τύπου εσωτερικών συνδέσεων (απλές αναλογικές συσκευές, ψηφιακές συσκευές, ISDN συσκευές κλπ) και οποιοδήποτε Τοπικό Δίκτυο Η/Υ.

 

Αξιόπιστα, γρήγορα και ασφαλή ενσύρματα δίκτυα

network_integrationΒασική προυπόθεση για την δομημένη καλωδίωση είναι η ομαλή λειτουργία του δικτύου, ο σωστός σχεδιασμός και η σωστή εγκατάσταση της καλωδιακής υποδομής της. Για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η τήρηση διεθνών προτύπων κατα την εγκατάσταση, η επιλογή κατάλληλων υλικών, η τήρηση κατάλληλης μεθοδολογίας και η χρήση κατάλληλων εργαλείων κατα την διαδικασία.

Μετα την ολοκλήρωση της εγκατάστασης πρέπει να διενεργηθούν μια σειρά απο ελέγχους ετσι ώστε να πιστοποιηθεί η καλή λειτουργία του νέου δικτύου.Το τεχνικό μας τμήμα αποτελούμενο απο άριστα εκπαιδευμένους μηχανικούς δικτυών με πολυετή εμπειρία στον χώρο αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση, πιστοποίηση και συντήρηση του δικτύου δομημένης καλωδίωσης της επιχειρησής σας.Η εταιρίας μας ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς είναι σε θέση να δώσει έξυπνες και πρακτικές λύσεις ακομά και στην πιο πολύπλοκη εγκατάσταση.