Ανάπτυξη Mobile Εφαρμογών

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια καταρτισμένο και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, το οποίο ασχολείται με την ανάπτυξη mobile εφαρμογών, σχεδιασμένων για τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Το τμήμα ανάπτυξης ακολουθεί όλες τις σύγχρονες πρακτικές και τεχνικές για τη δημιουργία εφαρμογών με γνώμονα την ευχρηστία και την βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη μιας μεγάλης σειράς mobile εφαρμογών για smartphones και tablets με λειτουργικό Android της Google και το iOS της Apple. Έχουμε δημιουργήσει mobile εφαρμογές για διάφορους κλάδους, όπως τα Media, η Διαφήμιση και ο Τουρισμός.

Οι εφαρμογές μας περιλαμβάνουν προγράμματα ανάγνωσης νέων (news readers), mobile καταστήματα, χάρτες οδηγούς με σημεία ενδιαφέροντος, κρατήσεις για ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, mobile εργαλεία, κ.λπ.

Εκμεταλλευτείτε την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, ώστε να σας βοηθήσουμε να αποκομίσετε  τα μέγιστα δυνατά οφέλη από την επένδυση σας σε ένα Mobile Application φέρνοντας σας ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας!

Image

Ολοκληρωμένες λύσεις για εφαρμογές έξυπνων κινητών (smartphones).

Βασικά χαρακτηριστικά μιας εφαρμογής

  • Αναλυτική παρουσίαση, με χρήση κειμένων, φωτογραφιών και πολυμέσων (εφόσον υπάρχουν) των υπηρεσιών και των προϊόντων της επιχείρησης, δομημένα ανά κατηγορίες, τύπους και διάθεση τους μέσω μενού πλοήγησης.
  • Αναλυτική εμφάνιση για κάθε προϊόν/υπηρεσίας με χρήση εικόνων, κειμένων περιγραφής, πολυμέσων (εφόσον υπάρχουν), εγχειριδίων χρήσης (εφόσον υπάρχουν), κριτικές χρηστών κ.α
  • Δυνατότητα εύκολης και άμεσης αναζήτησης προϊόντων/υπηρεσιών.
  • Διάθεση διαδραστικού χάρτη με πληροφορίες για την τοποθεσία, τη θέση της επιχείρησης και πλοήγηση προς αυτή, με αυτόματο εντοπισμό (GeoLocation) της θέσης του χρήστη, μέσω του μηχανισμού εντοπισμού θέσης του smartphone του.
  • Αναλυτική παρουσίαση όλων των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης και παροχή δυνατότητας απευθείας αποστολής email μέσω κατάλληλης φόρμας ή άμεσης τηλεφωνικής κλήσης από την εφαρμογή.
  • Κοινωνική δικτύωση με πρόσβαση-προβολή στοιχείων της σελίδας Facebook και Twitter της επιχείρησης (εφόσον υπάρχουν) και ανάρτηση τμημάτων αυτών (posts, tweets) σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους της εφαρμογής.
  • Κοινοποίηση και αποστολή προϊόντων, αγαθών και λοιπών πληροφοριών της επιχείρησης με χρήση email (πχ: αποστολή σε φίλο) και μεθόδων κοινωνικής δικτύωσης (πχ: like, tweet κ.α.).
  • Δυνατότητα αποστολής στοιχείων από τον πελάτη, με σκοπό την εγγραφή του στις υπηρεσίες της επιχείρησης.
  • Ανάρτηση συγκεκριμένων προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης, εντός διαμορφωμένου χώρου της εφαρμογής.
Εκδηλωση ενδιαφεροντος

Δείγματα Mobile Εφαρμογών που έχουμε κατασκευάσει